V této sekci uvádíme a budeme uvádět informace o námi organizovaných akcích jiného druhu než divadelní představení . 

Divadelní ples v Opeře ( 2015 )

kovárna

Divadelní ples 2015Divadelní ples v Opeře ( 2015 )

datum plesu:       7. 2. 2015

téma plesu:         Ples v Opeře

kapela:                 Baret

vystoupení:          taneční kroužek ZŠ Kardašova Řečice

                            taneční skupina Klika DDM J. Hradec

                             půlnoční překvapení - Fantom Opery

večerem provázeli:      Jana Chvojková

                                    Karel Sláma

v půločním překvapení se představili:

Fantom:                       Jaroslav Šenkýř:           

Christine:                     Barbora Volfová

dále vystupovali:          Petra Janouchová, Dana Žižková, Lenka Žáková, Eliška Vítová,

                                     Dagmar Semerádová, Jiřina Fořtová, Jana Marešová, Radka Volfová,

                                     Jana Chvojková, Markéta Dvořáková, Petr Nekut, Vladimír Kalina,

                                     Jan Kalina, Matyáš Englický a Tomáš Englický


Divadelní ples v Opeře ( 2015 )


O plese napsali:

Plesová sezóna začala ( únor 2015 )

Po úspěšném modelářském plese pokračovala plesová sezóna další akcí, tentokrát plesem divadelním. Téma plesu bylo zvoleno po dlouhých diskuzích, zejména v ženské části souboru, a reagovalo na úspěšný muzikál Fantom opery, který současně běží v pražském divadle hudby GOJA MUSIC HALL. Téma „Ples v opeře“ skýtalo velkou příležitost zejména pro ženy, protože předpokládalo velké večerní róby a dlužno říci, že naše ženy tuto příležitost využily beze zbytku a na jejich kreace byla radost pohledět. Náš kulturní dům takovou ženskou parádu ještě neviděl. Rovněž mužská část měla možnost předvést neobvyklé oblečení, a tak se objevily fraky, žakety, smokingy i nezbytné doplňky jako cylindry či hůlky. Ples zahájila moderátorská dvojice Jana Chvojková a Karel Sláma a své úlohy se zhostila na výbornou, když provedla všechny návštěvníky bohatým programem, který započal pozdravy pražských herců Jiřího Lábuse, Jana Přeučila a Martina Zounara divadelnímu plesu a místním ochotníkům.

Divadelní ples v Opeře ( 2015 )

Následovalo vystoupení žákyň naší školy s tancem princezen a program pokračoval taneční skupinou KLIKA z DDM Jindřichův Hradec.

Divadelní ples v Opeře ( 2015 )

Vrcholem pak bylo vystoupení místních ochotníků s tancem na téma Fantom opery, které obětavě připravila Martina Vaňasová v kostýmech od Romany Ševčíkové. Velký úspěch měla i bohatá tombola s velkým množstvím cen, která byla rychle rozebrána. Zábava pak pokračovala až do ranních hodin. Po skupině Baret totiž nastoupil GJ Gizzy a ples pokračoval. Příprava plesu dala velkou práci zejména ženské části souboru, ale výsledek stál za to. Vyzdobený kulturní dům, bohatě prostřené stoly se svícny, fotokoutek i pružné občerstvení vytvořily příjemné prostředí, ve kterém se návštěvníci dobře cítili a velmi dobře se bavili. Divadelnímu spolku patří poděkování za dobrou a kvalitní zábavu, kterou opět pozdvihli o stupínek výše oproti minulosti. Nezbývá nám než se těšit na příští divadelní akci, která na sebe jistě při efektivitě našeho spolku nenechá dlouho čekat. 

MVDr. Petr Nekut